ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ

Πλατανιώτη: "Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα, είμαι συγκινημένη"

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκινημένη μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκινημένη μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση © 2024 LEE JIN-MAN / AP IMAGES

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δεν μπορούσε να περιγράψει με λόγια τη χαρά της για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του τεχνικού σόλο στην Ντόχα.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του τεχνικού σόλο στην Ντόχα. Στις δηλώσεις της μετά το πρόγραμμά της δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, καθώς ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα για εκείνη η κατάκτηση του χρυσού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην ΕΡΤ: Για το τι νιώθει για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε: "Η αλήθεια είναι ότι οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα. Είναι κάτι μαγικό, μοναδικό και είμαι συγκινημένη".

Για το ότι είναι το πρώτο χρυσό της σε παγκόσμιο: "Για να είμαι ειλικρινής πέρυσι ήταν η τελευταία φορά που ήθελα να συμμετάσχω στο σόλο. Πείσμωσα και γι' αυτό ήθελα να συμμετάσχω στο σόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τις προπονήτριές μου. Ήταν η δύναμή μου".

TAGS ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ