ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Πέρασε τελικό στο Ελεύθερο Ομαδικό η Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης σε στιγμιότυπο από τον προκριματικό.
Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης σε στιγμιότυπο από τον προκριματικό. 2022 AP PHOTO/ANNA SZILAGYI

Σε έναν ακόμα τελικό προκρίθηκε η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης η οποία θα αγωνιστεί σε αυτόν του ελεύθερου αφού κατέλαβε την 7η θέση του προκριματικού.

Η Εθνική μας ομάδα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης προκρίθηκε και στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, παίρνοντας την 7η θέση στον προκριματικό το μεσημέρι της Τετάρτης (22/6).

Η Ελλάδα με τις Μαρία Αλζιγκούζη - Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους με την επωνυμία "Ίκαρος" και βαθμολογήθηκε με 88.4000 βαθμούς και θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό, που είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (24/6 στις 17:00) με την 7η καλύτερη επίδοση.

Οι Κινέζες πήραν την πρωτιά στον προκριματικό με 95.8000 βαθμούς και πάνε φουλ για ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο, δεύτερη σε αυτόν τον προκριματικό ήταν η Ουκρανία με 94.3667 β. και τρίτη η Ιαπωνία με τους 92.7667.

Το απόγευμα, στις 17:00 αγωνίζεται στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο η Ευαγγελία Πλατανιώτη διεκδικώντας μετάλλιο.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ