ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Έτοιμη για δεύτερο μετάλλιο η Πλατανιώτη

Greece's Evangelia Platanioti competes during solo technical final of artistic swimming at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Saturday, June 18, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi)
Greece's Evangelia Platanioti competes during solo technical final of artistic swimming at the 19th FINA World Championships in Budapest, Hungary, Saturday, June 18, 2022. (AP Photo/Anna Szilagyi) AP

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αγωνιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (22/06, 17.00) στον τελικό του ελεύθερου σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης και δείχνει έτοιμη για το δεύτερο μετάλλιό της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η μεγάλη ώρα για την Ευαγγελία Πλατανιώτη έφτασε. Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια το απόγευμα της Τετάρτης (22/06, 17.00, ΕΡΤ) στον τελικό του ελεύθερου σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Σύμφωνα με όσα είδαμε στον προκριματικό η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία ανήκει στην team future της bwin, είναι ικανή να βρεθεί εκ νέου στο βάθρο μετά το τεχνικό σόλο.

Στον τελικό προκρίθηκε με την τρίτη καλύτερη επίδοση με το εντυπωσιακό 90,4000 β. πίσω μόνο από την Γιαπωνέζα Γιουκίκο Ινούι (94,5667) και την Ουκρανή Μάρτα Φιεντίνα με (92,6333).

Οι τρεις τους, με αυτήν ακριβώς τη σειρά, κατέκτησαν τα μετάλλια και στο τεχνικό σόλο και όπως όλα δείχνουν το ίδιο θα συμβεί και στο ελεύθερο.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ