ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ταξιδεύει για το Τόκιο η Πλατανιώτη

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη EUROKINISSI

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά τα διαδοχικά αρνητικά τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκε ταξιδεύει για το Τόκιο και απομένει να δούμε εάν θα αγωνιστεί κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης ήταν άτυχη αφού βρέθηκε θετική σε τεστ κορονοϊού λίγο πριν πετάξει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έκτοτε υποβλήθηκε σε διαδοχικά τεστ τις τελευταίες ημέρες τα οποία ήταν αρνητικά. Έτσι, μπήκε στο αεροπλάνο και ταξιδεύει για το Τόκιο και θα γίνουν προσπάθειες για να αγωνιστεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΟΕ: "Για το Τόκιο ταξιδεύει η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά τα αρνητικά τεστ για τον κορωνοϊό που έκανε στην Αθήνα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί"

Σημειώνεται ότι οι αγώνες της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Τόκιο αρχίζουν αύριο το μεσημέρι (2/8, 13:30 ώρα Ελλάδας), με τον προκριματικό του ντουέτου, όπου η Πλατανιώτη επρόκειτο να αγωνιστεί μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου. Αν τελικά δεν της επιτραπεί η συμμετοχή, η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού δεν υπάρχει αναπληρωματική. Αντίθετα, το ομαδικό θα μετάσχει κανονικά, ακόμη και χωρίς την Πλατανιώτη.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ