ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Δέκατες οι Πλατανιώτη/Παπάζογλου μετά το ελεύθερο πρόγραμμα

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Στη δέκατη θέση βρίσκεται το δίδυμο των Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Εβελίνας Παπάζογλου μετά την ολοκλήρωση του ελεύθερου προγράμματος. Την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 13:30 πραγματοποιείται το τεχνικό.

Αρκετά καλή εμφάνιση -δεδομένων των συνθηκών- πραγματοποίησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, στο ελεύθερο πρόγραμμα του προκριματικού του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το ελληνικό δίδυμο, μέλος της Future Team της BWIN, βαθμολογήθηκε με 88,1667 και βρίσκεται στη δέκατη θέση του προκρματικού, μαζί με τις αδελφές Ντε Μπράουβερ από την Ολλανδία. Στον τελικό προκρίνονται τα δώδεκα ζευγάρια που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία αθροιστικά, μετά και το τεχνικό πρόγραμμα που θα γίνει αύριο (3/8, 13:30).

Την πρώτη θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα πήραν οι Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα με 97,9000β., ακολουθούμενες από τις Κινέζες Σουετσέν Χουάνγκ και Γουενγιάν Σουν (96,2333β.). Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αδελφές Αννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, οι οποίες εκπροσωπούν την Αυστρία, και κατετάγησαν έβδομες με 90,5000β.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ