ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τζούντο: Απρόσμενη ήττα για την Μπουκλί, υπό το βλέμμα του Μακρόν

Ο Εμμανουέλ Μακρόν παρακολουθεί αγώνα τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Εμμανουέλ Μακρόν παρακολουθεί αγώνα τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 VINCENT THIAN / AP PHOTO

Η Σιρίν Μπουκλί, μία από τις μεγάλες ελπίδες της Γαλλίας για μετάλλιο στο τζούντο, αποκλείστηκε πρόωρα από την Μίλιτσα Νίκολιτς σε μία αναμέτρηση που παρακολούθησε ο Εμανουέλ Μακρόν από τις κερκίδες.

Η Σιρίν Μπουκλί, μια από τις μεγάλες ελπίδες της Γαλλίας για μετάλλιο στο τζούντο, δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και ηττήθηκε στον πρώτο της, κιόλας, αγώνα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, στην κατηγορία των 48 κιλών, από την Μιλίτσα Νίκολιτς (Σερβία), με τρεις παρατηρήσεις από τους διαιτητές.

Η Μπουκλί είχε κερδίσει το πρωτάθλημα Ευρώπης τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει σήμερα την αντίπαλο της, παρουσία, μάλιστα, του προέδρου της γαλλικής δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος πρόεδρος βρέθηκε βρέθηκε στο «ναό» του γιαπωνέζικου τζούντο, το Nippon Budokan, για να παρακολουθήσει την πρωταθλήτρια της χώρας του, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ