ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τζούντο: Στα προημιτελικά η Τελτσίδου

Elisavet Teltsidou of Greece, top, and Sun Xiaoqian of China compete during the women -70kg elimination round of the judo match at the 2020 Summer Olympics in Tokyo, Japan, Wednesday, July 28, 2021. (AP Photo/Vincent Thian)
Elisavet Teltsidou of Greece, top, and Sun Xiaoqian of China compete during the women -70kg elimination round of the judo match at the 2020 Summer Olympics in Tokyo, Japan, Wednesday, July 28, 2021. (AP Photo/Vincent Thian) AP

Η Ελισάβετ Τελτσίδου απέκλεισε και την Μαργκό Πινό και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά της κατηγορίας των -70κ στο τζούντο.

Στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά του Τζούντο στα -70κ. προκρίθηκε η Ελισάβετ Τελτσίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέκλεισε την Μαργκό Πινό, καθώς η Γαλλίδα δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις.

Η Τελτσίδου πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και απέκλεισε ένα από τα μεγάλα φαβορί του αγωνίσματος. Η Πινό ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2020 και δευτεραθλήτρια το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την είσοδό της στις κορυφαίες 8 της διοργάνωσης, η Τελτσίδου θα έχει σίγουρα διπλή ευκαιρία για ένα μετάλλιο, μιας και έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στα ρεπεσάζ αν ηττηθεί.

Η Τελτσίδου στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Μαντίνα Ταϊμάζοβα. Η Ρωσίδα αθλήτρια είναι 22 χρονών και για να φτάσει ως τα προημιτελικά νίκησε διαδοχικά τις Μπερναμπέου (Ισπανία) και Πορτέλα (Βραζιλία).

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2019 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ έχει δύο τρίτες θέσεις και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2020 και 2021.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ