ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τζούντο: Με ιππόν στο Golden score ηττήθηκε η Τελτσίδου, κατετάγη 7η

Η Ελισάβετ Τελτσίδου στην αναμέτρηση με την Τζιοβάνα Σκοκιμάρι στα ρεπεσάζ των Ολυμπιακών Αγώνων
Η Ελισάβετ Τελτσίδου στην αναμέτρηση με την Τζιοβάνα Σκοκιμάρι στα ρεπεσάζ των Ολυμπιακών Αγώνων © 2021 VINCENT THIAN / AP IMAGES

Η Ελισάβετ Τελτσίδου γνώρισε την ήττα από τη Γερμανίδα Γιοβάνα Σκοτσιμαρο στα ρεπεσάζ του τζούντο γυναικώνβ -70 κιλών των και έμεινε εκτός βάθρων.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου γνώρισε την ήττα από την Γιοβάνα Σκοκιμάρο στα ρεπεσάζ της κατηγορίας των -70 κιλών στο τζούντο γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η κανονική διάρκεια έληξε χωρίς σκορ (0-0), στη διάρκεια της οποίας η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δέχθηκε δύο ποινές. Στο Golden score και έπειτα από 2:42, η Γερμανίδα αθλήτρια πήρε τη νίκη με ιππόν και μπήκε στη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο. Αντιθέτως η Τελτσίδου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στη διοργάνωση, καταλήγοντας στην έβδομη θέση.

Στην εξέλιξη της κατηγορίας, χρυσή Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε η Γιαπωνεζα Κιζούρου Αράι, καθώς στον τελικό νίκησε με vazari την Αυστριακή Μικαέλα Πολέρες. Τα χάλκινα μετάλλια πήραν η Ρωσίδα Μαντίνα Ταϊμάζοβα, η οποία επικράτησε με vazari της Κροάτισας Μπάρμπαρα Μάτιτς και η Ολλανδέζα Σάνε φαν Ντίκε η οποία νίκησε με ippon την Τζιοβάνα Σκοκιμάρο.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ