ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τζούντο: Ήττα για την Τελτσίδου, θα διεκδικήσει το χάλκινο στα ρεπεσάζ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τζούντο: Ήττα για την Τελτσίδου, θα διεκδικήσει το χάλκινο στα ρεπεσάζ

Η Ελισάβετ Τελτσίδου ηττήθηκε από την Μαντίνα Ταϊμάζοβα στον προημιτελικό των -70κ. και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσα από τα ρεπεσάζ.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρωσίδας Μαντίνα Ταϊμάζοβα και έχασε με ιπόν στα προημιτελικά των -70κ. του Ολυμπιακού τουρνουά τζούντο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια πλέον θα συνεχίσει στα ρεπεσάζ και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Για να φτάσει έως το βάθρο θα πρέπει να σημειώσει δύο νίκες.

Η Ταϊμάζοβα πήρε το ιπόν και συνεχίζει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη μεριά, η Τελτσίδου θα αντιμετωπίσει στα ρεπεσάζ την Τζιοβάνα Σκοκιμάρο. Η Γερμανίδα αθλήτρια έχει μέχρι στιγμής μεγαλύτερη διάκριση ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2017.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ