ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Στην 3η θέση ο Δεληκούρας στην πρεμιέρα

Παγκόσμιο ΑμεΑ

Ο Γιώργος Δεληκούρας βρίσκεται στην 3η θέση του 2.4 mR, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΑμεΑ

Οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν σήμερα αφού η δύναμη του ανέμου που ήταν βορειοδυτικός, δε ξεπέρασε τα 12 ναυτικά μίλια. Η 1η ιστιοδρομία ξεκίνησε στις 12:00 με την κατηγορία SCUD 18 και εν συνεχεία με τις κατηγορίες SONAR και 2,4 mR.

H 2η ιστιοδρομία διακόπηκε λόγω μεγάλης αλλαγής της διεύθυνσης του ανέμου και τα σκάφη επέστρεψαν στη στεριά στις 4 το απόγευμα.



Από ελληνικής πλευράς την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Δεληκούρας στην κατηγορία 2,4 mR ,τερματίζοντας στην 3η θέση. Στην κατηγορία SONAR ο Β. Χριστοφόρου μαζί με τον Α. Νοτάρογλου και το Θ. Αλεξά τερμάτισαν στην 5η θέση.




Τα αποτελέσματα και στις 3 κατηγορίες είναι τα εξής:



*2.4 mR 1ος ο Ολλανδός Σμίτερ ,2η η Αγγλίδα Λούκας και 3ος ο Γιώργος Δεληκούρας. Οι υπόλοιποι ελληνες ιστιοπλόοι πήραν τις εξής θέσεις: 12η Ν. Πατεράκης, 16ος Ν. Ευσταθιάδης, 26ος Κ. Τσατσάκης.



*SONAR: 1οι οι Νορβηγοί Βαν Γκαν-Κριστιανσεν- Σόλμπεργκ, 2οι οι Γερμανοί Κρόγκερ- Πρεμ- Μάινκα, 3οι οι Αμερικανοί Ντερ- Κένταλ’ Μακ Κίνον και 5οι οι Ελληνες.



*SCUD 18: 1οι οι Αμερικανοί Γουίτμαν-Ντόρσετ



Οι ιστιοδρομίες συνεχίζονται αύριο (15/10) στις 11:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ