ΕΛΛΑΔΑ

Ιστιοπλοΐα: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παπαθανασίου για 24η διαδοχική φορά

Ο Στέλιος Νούτσος (αριστερά), ο Αιμίλιος Παπαθανασίου (κέντρο) και ο Αντώνης Τσότρας (δεξιά) του Ολυμπιακού κατά την απονομή στα πανελλήνια πρωταθλήματα Star και Finn που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Ειρήνης και Φιλίας
Ο Στέλιος Νούτσος (αριστερά), ο Αιμίλιος Παπαθανασίου (κέντρο) και ο Αντώνης Τσότρας (δεξιά) του Ολυμπιακού κατά την απονομή στα πανελλήνια πρωταθλήματα Star και Finn που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Ειρήνης και Φιλίας ΕΙΟ

Ο Αιμίλιος Παπαθανασίου στέφθηκε για 24η διαδοχική χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας, μαζί με τον Στέλιο Νούτσο στα Star. Πρωταθλητής και ο Αντώνης Τσότρας στα Finn.

Ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα Star και Finn που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Ειρήνης και Φιλίας. Ο λόγος για τους Αιμίλιο Παπαθανασίου - Στέλιο Νούτσο στα Star και τον Αντώνη Τσότρα στα Finn.

Για τον Παπαθανασίου αυτός ο τίτλος ήταν ο 24ος σερί σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο σπουδαίος ιστιοπλόος εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί και εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται όσο είναι υγιής και του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Στην κατηγορία Finn, ο Τσότρας μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες τερμάτισε πρώτος και ανεδείχθη και αυτός πρωταθλητής Ελλάδος.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ