ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Υποχώρησε στην 9η θέση της γενικής κατάταξης η Καραχάλιου στα Laser Radial

Η Βασιλεία Καραχάλιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Η Βασιλεία Καραχάλιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 GREGORIO BORGIA/ ASSOCIATED PRESS

Μετά από την ολοκλήρωση της 8ης ιστιοδρομίας στη "Fujisawa" η Βασιλεία Καραχάλιου υποχώρησε στην 9η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας και ποινή 79 βαθμών.

Στην 9η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία σκαφών Laser Radial Γυναικών βρίσκεται η Βασιλεία Καραχάλιου, μετά την ολοκλήρωση της 8ης ιστιοδρομίας στη "Fujisawa", στην Ολυμπιακή ρεγκάτα της ιστιοπλοΐας του Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που έχει 79 βαθμούς ποινής, τερμάτισε 9η στην 7η ιστιοδρομία και 26η στην 8η, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 9η θέση από την 7η που κατείχε μέχρι και την 6η ιστιοδρομία.

Αναλυτικά, η Βασιλεία Καραχάλιου, στις μέχρι στιγμής ιστιοδρομίες της στην κατηγορία Laser Radial ήταν 2η (1η), 19η (2η), 6η (3η), 1η (4η), 21η (5η), 21η (6η), 9η (7η) και 26η (8η).

Η Κύπρια Μαριλένα Μακρή κατετάγη 25η και 23η αντίστοιχα στις δύο σημερινές ιστιοδρομίες και βρίσκεται στην 27η θέση με 161 β/π.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Άννε Μαρί Ρίντομ από τη Δανία με 25 βαθμούς ποινής, δεύτερη είναι η Φινλανδή Τούουλα Τενκάνεν με 46 β/π και τρίτη η Σουηδή Ζόζεφιν Όλσον με 47 β/π.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ