ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης η Καραχάλιου

Η Βασιλεία Καραχάλιου
Η Βασιλεία Καραχάλιου

Δύο μέτριες ιστιοδρομίες έκανε σήμερα (27/07) η Βασιλεία Καραχάλιου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης στα Laser Radial.

Δύο ακόμα ιστιοδρομίες είχαμε σήμερα (27/07) στα Rasel Radial για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Βασιλεία Καραχάλιου να έχει μία μέτρια μέρα.

Συγκεκριμένα τερμάτισε στην 21η και στην 20η θέση αντίστοιχα με αποτέλεσμα στο σύνολο να πέσει στην έβδομη θέση από την δεύτερη που βρισκόταν χτες.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αφού έτσι είναι η φύση της ιστιοπλοΐας. Αν εξαιρέσει κανείς το μεγάλο φαβορί, την Αν-Μαρί Ρίντομ όλες οι άλλες αθλήτριες της πρώτης δεκάδας βρίσκονται κοντά και αναμένονται πολλές ανατροπές.

Το σημαντικό για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι η κούρσα των μεταλλίων να τη βρει μέσα στην πρώτη πεντάδα και εκεί θα παιχτούν όλα.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ