ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Στην 11η θέση της γενικής κατάταξης ο Μιτάκης

Ο Γιάννης Μιτάκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Γιάννης Μιτάκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Μιτάκης μετά τη διεξαγωγή των δύο ιστιοδρομιών της κατηγορίας σκαφών Finn το Σάββατο (31/7) παρέμεινε στην 11η θέση.

Στην ενδέκατη θέση της γενικής κατάταξης στα Finn παρέμεινε ο Ιωάννης Μιτάκης μετά την διεξαγωγή των δύο σημερινών ιστιοδρομιών της κατηγορίας σκαφών Finn στην ιστιοπλοΐα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το Σάββατο.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος τερμάτισε στην ενδέκατη θέση στην έβδομη ιστιοδρομία και στην όγδοη στην 8η και τελευταία ιστιοδρομία της ημέρας. Πλέον ο Γιάννης Μιτάκης είναι στην ενδέκατη θέση με 63 βαθμούς ποινής.

Στη γενική κατάταξη προηγείται ο Τζιλς Σκοτ από τη Μεγάλη Βρετανία με 20 βαθμούς ποινή. Στη δεύτερη θέση είναι ο Χοάν Μέντεθ Καρδόνα με 26 βαθμούς ποινής και στην τρίτη ο Ζόμπορ Μπέρεζ από την Ουγγαρία με 29 βαθμούς ποινής.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΤΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ