ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: Η Καραχάλιου στη 2η θέση της γενικής κατάταξης έπειτα από 4 ιστιοδρομίες

Η Βασιλεία Καραχάλιου
Η Βασιλεία Καραχάλιου

Η Βασιλεία Καραχάλιου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 και έπειτα από το πέρας της δεύτερης μέρας στα Laser Radial φιγουράρει στη 2η θέση της γενικής κατάταξης.

Η Βασιλεία Καραχάλιου βάζει πλώρη για μετάλλιο στα Laser Radial των Ολυμπιακών Αγώνων 2020. Ύστερα από το τέλος της δεύτερης μέρας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια φιγουράρει στη 2η θέση της γενικής κατάταξης.

Η Καραχάλιου ήταν 6η στην 3η ιστιοδρομία, ωστόσο στην 4η ιστιοδρομία τερμάτισε στην 1η θέση και αυτό την ανέβασε στη γενική κατάταξη. Σημειώνεται ότι στην 1η ιστιοδρομία είχε βρεθεί στη 2η θέση και στη συνέχεια είχε μία κακή 2η ιστιοδρομία (19η), την οποία αφαίρεσε από το σύνολο.

Οι προσπάθειες της 24χρονης ιστιοπλόου συνεχίζονται την Τρίτη στις 06:05, με τη δράση να μεταφέρεται από την Ενοσίμα στη Φουτζισάβα. Την Τρίτη θα διεξαχθούν δύο ιστιοδρομίες, την Πέμπτη ακόμη δύο, την Παρασκευή οι τελευταίες δύο και το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η medal race.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ