ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

Ιστιοπλοΐα: Η Καραχάλιου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό Laser Radial

Η Βασιλεία Καραχάλιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Η Βασιλεία Καραχάλιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 GREGORIO BORGIA/ ASSOCIATED PRESS

Η Βασιλεία Καραχάλιου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ενός ακόμα μεγάλου αγώνα αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό Laser Radial που διεξάγεται στη Βάρνα.

Τη μεγάλη της κλάση επιβεβαίωσε σε έναν ακόμα μεγάλο αγώνα η Βασιλεία Καραχάλιου. Η Ελληνίδα ιστιοπλόος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό Laser Radial που διεξάγεται στη Βάρνα.

Η Καραχάλιου από την αρχή του αγώνα ήταν μέσα στα μετάλλια και κατάφερε τελικά να ανέβει στο βάθρο. Μάλιστα, θα μπορούσε να έχει βρεθεί ακόμα πιο ψηλά εάν είχε λίγο καλύτερα πλασαρίσματα στις τελευταίες ιστιοδρομίες.

Μετά από επτά ιστιοδρομίες η Καραχάλιου ήταν στην πρώτη θέση της κατάταξης, αλλά στις επόμενες τρεις δεν είχε τα πλασαρίσματα που θα ήθελε και έτσι περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο αφού η Μαξίμ Γιόνκερ κατάφερε να την ξεπεράσει στη 10η και τελευταία ιστιοδρομία.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αγκάτα Μπαρβίνσκα από την Πολωνία με 34 βαθμούς ποινής, δεύτερη ήταν Ολλανδέζα με 54 β.π. και τρίτη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 60β.π.

Η Μαρία Βλάχου, η οποία ήταν η δεύτερη εκπρόσωπός μας κατετάγη 57η με 478 βαθμούς σε σύνολο 66 σκαφών.

Τέταρτος στους Κ21 ο Κεφαλλωνίτης

Στους άντρες ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης τερμάτισε 5ος με 35 βαθμούς σε 26 σκάφη και 4ος στην κατηγορία U21. Ο Βασίλης Μπούμπης πήρε την 8η θέση με 52 β. και στα U21 ήταν 6ος . Ο Κωνσταντίνος Μαγγίνας τερμάτισε 15ος με 117β. και ο Αθανάσιος Τουρής 26ος με 214 βαθμούς.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ στον χρυσό στολίσκο των 49 σκαφών ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν 23ος με 176 βαθμούς, ο Αντώνης Μπουγιούρης 25ος με 183β. και ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης 41ος με 250 βαθμούς.

Στον αργυρό στολίσκο των επίσης 49 σκαφών ο Αριστοτέλης Χατζησταματίου τερμάτισε 43ος με 389β., ο Χρήστος Μπομποτάς 45ος με 412β. και ο Δημήτρης Αναστασιάδης 49ος με 466 βαθμούς.

TAGS ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ