ΑΓΓΛΙΑ

Ξανά στον "αέρα" το Άρσεναλ - Λίβερπουλ για το Carabao Cup

Λίβερπουλ και Άρσεναλ δεν βρήκαν τον δρόμο για το γκολ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του League Cup
Λίβερπουλ και Άρσεναλ δεν βρήκαν τον δρόμο για το γκολ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του League Cup AP PHOTO/JON SUPER

Αβέβαιο παραμένει το αν θα διεξαχθεί το ήδη εξ αναβολής ματς της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ για το Carabao Cup, καθώς οι κανονιέρηδες παλεύουν να συμπληρώσουν τα άτομα που χρειάζονται για να γίνει το παιχνίδι. Αναβλήθηκε το Μπέρνλι - Γουότφορντ για την Premier League.

Ο κορονοϊός και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχουν... ξεκληρίσει το ρόστερ της Άρσεναλ, γι' αυτό άλλωστε και αναβλήθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ την Κυριακή (16/1).

Δεν αποκλείεται όμως να έχουμε και νέα αναβολή σε αγώνα των κανονιέρηδων, αυτή την φορά σε... εξ αναβολής ματς όπως είναι αυτό της Πέμπτης (20/1) με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Carabao Cup, με την Τσέλσι να περιμένει ήδη στον τελικό.

Αρχικά ο αγώνας δεν είχε γίνει, καθώς η Λίβερπουλ αντιμετώπιζε πολλά κρούσματα, οι δύο ομάδες έπαιξαν πρώτα στο Άνφιλντ και ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ και τώρα είναι ξανά όλα ρευστά.

Αναβλήθηκε ξανά το Μπέρνλι - Γουότφορντ

Εξάλλου, η Premier League ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας (17/1) ότι η μάχη επιβίωσης ανάμεσα στη Μπέρνλι και τη Γουότφορντ δεν θα διεξαχθεί λόγω τραυματισμών και κρουσμάτων στους γηπεδούχους, θυμίζοντας ότι το ματς είναι επίσης εξ αναβολής και αρχικά είχε προγραμματιστεί για τα μέσα Δεκεμβρίου. Η Μπέρνλι είναι ουραγός, ενώ έχει τέσσερα παιχνίδια λιγότερα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ