LIGUE 1

Τουλούζ - Νις 1-1: Ο Ράμσεϊ μπήκε ως αλλαγή και έσωσε την παρτίδα

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ναντς σε ματς της Ligue 1 | 15 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ναντς σε ματς της Ligue 1 | 15 Ιανουαρίου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η Νις τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Τουλούζ στην πρεμιέρα της Ligue 1 και χρειάστηκε ένα γκολ του Άαρον Ράμσεϊ, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς ως αλλαγή, για να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Η πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος βρήκε την Νις να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την νεοφώτιστη Τουλούζ και χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης και του... Άαρον Ράμσεϊ για να μη φύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Η ομάδα που θα βρει μπροστά του ο Άρης στα playoffs του Conference League, σε περίπτωση που αποκλείσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τρίτο προκριματικό γύρο, ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για το πρωτάθλημα, με το 1-1 να την αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη βάσει της συνολικής εικόνας της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και δεν άργησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Νταλινγκά να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των Νικαιωτών διαφεύγοντας της προσοχής του Ντάντε, για να βρεθεί σε θέση βολής και να κάνει το 1-0.

Η συνέχεια βρήκε την Νις να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά πέρα από ένα δοκάρι στο 31' η υπεροχή της ήταν φλύαρη, για να μπει στο ματς ο Άαρον Ράμσεϊ και να την λυτρώσει.

Τουλούζ - Νις 1-1: Ο Ράμσεϊ μπήκε ως αλλαγή και έσωσε την παρτίδα
PRINT SCREEN

Ο Ουαλός διεθνής μέσος, που αποκτήθηκε πριν από λίγα 24ωρα έχοντας προηγουμένως μείνει ελεύθερος από την Γιουβέντους, μπήκε αλλαγή στο 77ο λεπτό και ένα λεπτό αργότερα αξιοποίησε ιδανικά μία ωραία ατομική ενέργεια του Μπραχίμι από τα δεξιά, για να εκτελέσει τον αντίπαλο κίπερ στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα και να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στην Νις.

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ