VIRAL

Το τρολάρισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για ένα χαμένο πέναλτι με υπόκρουση "kalimera, kalispera, kalinixta" και η απάντηση στο δίλημμα "Μέσι ή Μάνταλος"

Mitsotakis
Mitsotakis TIK TOK / @KYRIAKOSMITSOTAKIS_

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Tik Tok ένα ακόμα βίντεο από την προεκλογική του εκστρατεία., κάνοντας αναφορά σε μία άστοχη εκτέλεση πέναλτι του ίδιου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Tik Tok ακόμη ένα βίντεο, στο οποίο μάλιστα αυτοσαρκάζεται.

Στο βίντεο αυτό ο Πρωθυπουργός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του μία δική του άστοχη εκτέλεση πέναλτι, με ηχητική υπόκρουση την επική περιγραφή από το τρίποντο του Κώστα Σλούκα στο Game 3 των EuroLeague playoffs απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Λίγα δεύτερα αργότερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καλείται ν' απαντήσει στο δίλημμα Μάνταλος ή Μέσι, δείχνοντας ολοφάνερα την προτίμησή του στον σούπερ σταρ από την Αργεντινή.

@kyriakosmitsotakis_ 12 ημέρες για τις εκλογές #BTS #KyriakosMitsotakis #TikTokDocumentary ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ