EUROLEAGUE

Σπουδαία κίνηση απ' τον Βέσελι, δώρισε 25.000 ευρώ για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Σπουδαία κίνηση απ' τον Βέσελι, δώρισε 25.000 ευρώ για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας
FIBA

Ο Γιαν Βέσελι ανταποκρίθηκε άμεσα στην προσπάθεια του Σέιν Λάρκιν, να συγκεντρώσει χρήματα για τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία, δωρίζοντας 25.000 ευρώ και γνωρίζοντας την αποθέωση από τον άσο της Αναντολού Εφές.

Από το βράδυ της περασμένης Τρίτης (7/2), όταν ο Σέιν Λάρκιν ανακοίνωσε την απόφασή του να συγκεντρώσει χρήματα για τους πληγέντες του σεισμού, που προκάλεσε δεκάδες χιλιάδες θύματα στην Τουρκία και τη Βόρεια Συρία, αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του άσου τηςΑναντολού Εφές. Ο ίδιος δημοσιοποίησε, στο Instagram, την ξεχωριστή περίπτωση του Γιαν Βέσελι.

Ο Τσέχος σέντερ της Μπαρτσελόνα, με μεγάλη θητεία στη Φενέρμπαχτσε και μία κατάκτηση EuroLeague, δώρισε -μέσω της πλατφόρμας του Λάρκιν- 25.000 ευρώ (500.000 τουρκικές λίρες) για την ανακούφιση των πληγέντων και των οικογενειών των θυμάτων του Εγκέλαδου.

"Αδερφέ μου! Εκτιμώ τη γενναιόδωρη προσφορά σου, θα εξασφαλίσουμε αυτό το ποσό να μοιραστεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που έχουν ανάγκη¨, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέιν Λάρκιν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ