ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Sport: "Ο Ποτσετίνο προτιμά τη Ρεάλ από τη Γιουνάιτεντ"

Οι Κάρλο Αντσελότι και Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Παρί και Ρεάλ στους 16 του Champions League
Οι Κάρλο Αντσελότι και Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Παρί και Ρεάλ στους 16 του Champions League © 2022 MICHEL EULER / AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι εκ των βασικών υποψηφίων το καλοκαίρι για τον πάγκο των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να προτιμά την "βασίλισσα" σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής Sport.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν μετά το καλοκαίρι. Άλλωστε, έχει γραφτεί εδώ και καιρό πως η διοίκηση της ομάδας τον έχει ενημερώσει πως θα υπάρξει αλλαγή πλεύσης και πως ο ίδιος θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, εντούτοις υπάρχει δυσαρέσκεια και για τον πρόσφατο αποκλεισμό στο Κύπελλο, ενώ και οι παίκτες δεν... τρελαίνονται ιδιαίτερα μαζί του.

Ούτε ο ίδιος βέβαια έχει βρει τις ιδανικές συνθήκες, έστω και αν έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, αλλά και την τύχη να κοουτσάρει παίκτες όπως ο Μέσι, ο Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ. Ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του, αλλά σύμφωνα με την καταλανική Sport δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αγγλία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως προτιμά τους μερένγκες και μάλιστα έχουν γίνει συζητήσεις για τριετές συμβόλαιο. Στη Ρεάλ υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Κάρλο Άντσελοτι, έστω και αν η ομάδα πηγαίνει για το πρωτάθλημα και παράλληλα είναι ανοικτό και το Champions League (έχασε 1-0 από την Παρί στον πρώτο αγώνα της φάσης των "16"). Μένει να δούμε πόσο ευσταθούν οι πληροφορίες, ενώ θα έχει ενδιαφέρον και η άποψη του Εμπαπέ, ο οποίος είναι και ο μεγάλος καλοκαιρινός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ