ROLAND GARROS

Roland Garros: Απέσυρε τη συμμετοχή του ο Μονφίς λόγω τραυματισμού

Ο Γκαλ Μονφίς κατά τη διάρκεια του Indian Wells
Ο Γκαλ Μονφίς κατά τη διάρκεια του Indian Wells 2022 AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Γκάελ Μονφίς ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Roland Garros λόγω τραυματισμού του στον αριστερό καρπό.

Λιγότερο από 24 ώρες μετά την επική νίκη επί του Σεμπάστιαν Μπαέζ για τον 1ο γύρο του Roland Garros, ο Γκάελ Μονφίς απέσυρε τη συμμετοχή του από τη συνέχεια στο Grand Slam της πατρίδας του, λόγω τραυματισμού.

Ο 36χρονος Γάλλος, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό καρπό και ήταν η αιτία που το απόγευμα της Τετάρτης αποφάσισε να αποσυρθεί από το Γαλλικό Όπεν, μια μέρα πριν την αναμέτρηση του 2ου γύρου κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε.

“Από άποψη φυσικής κατάστασης, είμαι μια χαρά. Ξύπνησα μια χαρά το πρωί αλλά έχω αυτό το πρόβλημα στον καρπό που δεν μπορώ να λύσω. Το ένιωσα και μέσα στον αγώνα, για την ακρίβεια σε όλο το ματς. Έκανα εξετάσεις και ο γιατρός συνέστησε να μην παίξω με αυτό το είδος του τραυματισμού. Ήταν ρίσκο ακόμα και στον πρώτο μου αγώνα, οπότε σήμερα αποφάσισα να μην συνεχίσω” είπε ο Μονφίς σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Ο εκρηκτικός Γάλλος τα έδωσε όλα στον αγώνα με τον Σεμπάστιαν Μπαέζ που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ανατρέποντας το εις βάρος του 0-4 games στο 5ο σετ της αναμέτρησης με τον Αργεντίνο.

"Ευτυχώς δεν είναι σπάσιμο αλλά ένα ράγισμα. Θα μάθω ακριβώς το χρόνο που θα χρειαστώ για την αποθεραπεία αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι αισιόδοξος πως μπορώ να παίξω στη χορτάρινη σεζόν" πρόσθεσε ο Μονφίς.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ