ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Για την 11η νίκη σε λονδρέζικο ντέρμπι η Αρσεναλ, στο 2.30

Προγνωστικά Αγγλία: Για την 11η νίκη σε λονδρέζικο ντέρμπι η Αρσεναλ, στο 2.30
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το κρίσιμο παιχνίδι της Αρσεναλ με τη Γουέστ Χαμ, στην Premier League.

Η Αρσεναλ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Premier League, ωστόσο οι βαθμολογικές απώλειες που είχε στο Anfield, κόντρα στη Λίβερπουλ, την υποχρεώνουν τώρα να κάνει το 2x2 στα επόμενα ματς με Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον, πριν παίξει το ντέρμπι τίτλου με τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

Οι "πολίτες" έκαναν χθες το καθήκον τους, κερδίζοντας πολύ εύκολα τη Λέστερ με 3-1 και μείωσαν έτσι τη διαφορά τους από την κορυφή στο -3. Η Αρσεναλ λοιπόν, οφείλει σήμερα να δώσει τη δική της απάντηση, κερδίζοντας ακόμη ένα λονδρέζικο ντέρμπι φέτος (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει γράψει ρεκόρ με 10 νίκες σε 11 λονδρέζικα ντέρμπι την τρέχουσα σεζόν. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 3-1 τη Γουέστ Χαμ στο Emirates.

Την προηγούμενη αγωνιστική, οι "κανονιέρηδες" προηγήθηκαν με 2-0 στο Anfield, όμως ισοφαρίστηκαν σε 2-2 και στο τέλος ο Ραμσντέιλ έκανε μία μεγάλη απόκρουση για να αποσοβήσει την ανατροπή. Η προηγούμενη απώλεια της Άρσεναλ ήταν η εντός έδρας ήττα από τη Σίτι με 3-1. Στη συνέχεια όμως ακολούθησαν επτά σερί νίκες με γκολ 23-6!

Η Γουέστ Χαμ δεν έχει καθαρίσει ακόμη με την παραμονή της, αφού βρίσκεται μόλις στο +3 από την άνοδο. Την τελευταία αγωνιστική πάντως, έβγαλε μεγάλο διπλό στο Φούλαμ και πήρε βαθιά ανάσα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Την Πέμπτη έφερε 1-1 με τη Γάνδη για τα προημιτελικά του Conference League και την ερχόμενη Πέμπτη έχει τη ρεβάνς με τους Βέλγους στο Λονδίνο. Στο πιο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, διασύρθηκε με 5-1 από τη Νιούκαστλ. Έσπασε έτσι ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Προφανώς και δεν τίθεται θέμα για την υπεροχή της Αρσεναλ φέτος έναντι της Γουέστ Χαμ. Οι "κανονιέρηδες" είναι η ομάδα με τα περισσότερα διπλά (11) στην κατηγορία και έχουν εκπληκτική παράδοση κόντρα στα "σφυριά" με 24-5-2 στις 31 προηγούμενες συναντήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Αρσεναλ σε 26 αγώνες Premier League στην έδρα της Γουέστ Χαμ έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες. Επίσης, σε έξι μονομαχίες του Αρτέτα με τον Μόγες στην κορυφαία αγγλική κατηγορία, το ρεκόρ είναι 5-1-0 υπέρ του Ισπανού.

Απολύτως φυσιολογικά το διπλό από τα αρχικά 1.70 έχει υποχωρήσει κάτω από το 1.60, στο 1.55 κατά μέσο όρο. Μπορεί ωστόσο να φτάσει στο 2.30+ μαζί με το Over 2,5. Στην Αρσεναλ γνωρίζουν πολύ καλά ότι μπορεί ο τίτλος να κριθεί στην ισοβαθμία με τη Σίτι, επομένως έχουν κατά νου και τη διαφορά τερμάτων. Κοιτάζουν λοιπόν να πετύχουν και όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, διότι αυτή τη στιγμή η Σίτι είναι στο +50, ενώ αυτοί έχουν +43. Άλλωστε, η Αρσεναλ μετράει έξι σερί Over 2,5 στο πρωτάθλημα και οκτώ στα τελευταία εννιά. Επίσης, το Over 2,5 επαληθεύτηκε οκτώ φορές δέκα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Αρσεναλ: 2 & Over 2,5
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ