ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, σε αγώνα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Την επιθετική τακτική ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναικό δούλεψαν ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, να ακολουθεί δικό του πρόγραμμα .

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν κατάφερε ούτε στη σημερινή (25/1) προπόνηση να μπει στο πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του και λογικά θα χάσει ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας του.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βγήκε στο γήπεδο όπου έκανε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο ακόμη και αν καταφέρει να ανεβάσει και άλλο ρυθμούς στις δυο προπονήσεις που απομένουν, δεν θα βρίσκεται στο 100% για να συμμετέχει σε ένα τόσο απαιτητικό ντέρμπι όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να κάνει τα πλάνα του χωρίς τον αρχηγό του και ήδη έχει ξεκινήσει να δουλεύει την τακτική της ομάδας του ενόψει του ντέρμπι με την επιθετική λειτουργία να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

"Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι πλησιάζει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου με απόλυτη συγκέντρωση δουλεύει για τον μοναδικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (25/1) ξεκίνησε με δουλειά στο passing game. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στην επιθετική τακτική μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Παρασκευή (26.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας", αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ για τη σημερινή (25/1) προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ