NEW ARTICLES

Οριζόντε - Βουλιαγμένη 7-9: Θρίαμβος για τον ΝΟΒ που ελπίζει σε πρόκριση

Οριζόντε - Βουλιαγμένη 7-9: Θρίαμβος για τον ΝΟΒ που ελπίζει σε πρόκριση
INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη με τρομερή άμυνα επικράτησε 9-7 της Οριζόντε και στην τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει την πρόκριση στην οκτάδα της Euro League.

Μια τεράστια νίκη η οποία την κρατά ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης πήρε η Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ επικράτησε 9-7 της Οριζόντε και όλα πλέον θα κριθούν στο ματς με την Ουραλότσκα το πρωί της Κυριακής (12/12).

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο οκτάλεπτο σημειώθηκε μόλις ένα τέρμα και αυτό από την Καϊάφα με 2.32 να απομένουν για τη λήξη.

Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ γκολ με τις Ιταλίδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με το σκορ υπέρ τους στο 4-3. Η Οριζόντε στα μισά του τρίτου οκταλέπτου κατάφερε να ξεφύγει με δύο τέρματα (6-4), αλλά η αντίδραση της Βουλιαγμένης ήταν άμεση.

Με επί μέρους 3-1 η Βουλιαγμένη έφερε το ματς στα ίσα (7-7) και οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελική ευθεία του ματς με το σκορ ισόπαλο.

Στο φινάλε μίλησε η άμυνα της Βουλιαγμένης. Ο ΝΟΒ δεν δέχτηκε κανένα γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι Σάντα και Πάτρα αντίθετα βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Οριζόντε - Βουλιαγμένη 7-9

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 4-2, 3-4, 0-2

Οριζόντε: Σανταπάολα, Χάλιγκαν 3, Βιατσάβα, Ντι Μάριο 1, Μπετίνι, Παλμιέρι, Μαρλέτα, Έμολο 2, Σαντόρο, Λόνγκο 1, Τζιουφρίντα, Τσελόνα.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αντι Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 3, Ριντζ 1, Τανκέεβα 1, Μ. Πάτρα 1, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα 2, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ