ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μέσι υπέγραψε ένα εκπληκτικό τατουάζ στην πλάτη οπαδού της Αργεντινής

Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Coppa America στα χέρια του | 9 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Coppa America στα χέρια του | 9 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 JUAN RONCORONI/POOL VIA AP IMAGES

Ένας οπαδός της εθνικής Αργεντινής θέλησε να τιμήσει τον Μέσι καλύπτοντας την πλάτη του με τατουάζ όπου ο Pulga σηκώνει το τρόπαιο του Copa America, με τον σούπερ σταρ της Παρί να τον ανταμείβει βάζοντας την υπογραφή του.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί είδωλο για εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον πλανήτη και δη της Αργεντινής, με την λατρεία προς το πρόσωπό του να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη εδώ και μερικούς μήνες, με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να οδηγεί την αλμπισελέστε στην κατάκτηση του Copa America επικρατώντας 1-0 της Βραζιλίας εκτός έδρας.

Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι που δεν είναι απλά παθιασμένοι με τον Pulga αλλά κάτι παραπάνω, με το παράδειγμα του Φράνκο Αργκανιάραθ να είναι χαρακτηριστικό, με τον εν λόγω οπαδό να θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τον 34χρονο Μέσι καλύπτοντας την πλάτη του με ένα τατουάζ όπου τον δείχνει να σηκώνει το τρόπαιο του Copa America.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Clasico με την Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ πήγε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της Αργεντινής και συνάντησε τον Μέσι, για τον πείσει να υπογράψει το τατουάζ του.

Φυσικά, αυτή τη στιγμή δεν θα την ξεχάσει ποτέ και φρόντισε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Tyc Sports να δείξει τη χαρά του για την τιμή που του έκανε ο Μέσι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ