GAMES

O ιδρυτής της G2, Carlos Rodriguez χάνει τη θέση του ως CEO για δυο μήνες

Ocelote G2
Ocelote G2 RIOT GAMES

Με μια ανάρτηση του στο twitter ο ''Ocelote'' έβαλε σε κίνδυνο όλη του την επιχείρηση, με το κόσμο των social media να κατακεραυνώνουν τη κίνηση του.

Ο ιδιόρρυθμος Carlos ''Ocelote'' Rodriguez, γνωστός από την επιχειρηματικότητα του στα esports και συγκεκριμένα με την πετυχημένη ομάδα της G2, ανάρτησε εχθές στο λογαριασμό του στο twitter, ένα βίντεο σε ένα πάρτι με καλεσμένο τον Andrew Tate.

O Andrew Tate είναι μια πολύ διάσημη περσόνα του ίντερνετ... για όλους τους άσχημους λογούς. Με βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο, με διάφορες υποθέσεις βιασμού και μισογυνισμού, ο Andrew έχει αποκλειστεί από κάθε μορφής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Ο Carlos με αυτό του το ποστ, άφησε να εννοηθεί ότι είναι φίλος με το συγκεκριμένο άνθρωπο, όπως παραδέχθηκε έμμεσα σε μεταγενέστερες δημοσιεύσεις του, σηκώνοντας ''τσουνάμι'' αρνητικών σχολίων από πολλούς θαυμαστές αλλά και επιχειρηματίες στα esports.

Όταν κατάλαβε το λάθος του πλέον ήταν πολύ αργά, με τους μετόχους της ομάδας του να αποφασίζουν από κοινού, να του στερήσουν τα δικαιώματα γενικού διευθυντή στη G2 για δυο ολόκληρους μήνες, χωρίς να υπάρχει κάποια πληρωμή γι' αυτό το διάστημα.

Ο Ocelote στη τελευταία του ανάρτηση στα social media παραδέχθηκε ότι έκανε ένα τρομερό λάθος, αν και η δημοσίευση του φαίνεται να είναι περισσότερο για pr λόγουςς παρά μέσα από τη καρδιά του.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ