VIRAL

Ο απολαυστικός διάλογος του Αλέγκρι με Ισπανό ρεπόρτερ ενόψει του Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ

Ο απολαυστικός διάλογος του Αλέγκρι με Ισπανό ρεπόρτερ ενόψει του Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ @DANY_MAR_TINEZ ΣΤΟ TWITTER

Η πίεση για το θετικό αποτέλεσμα σε ένα ματς δεν είναι αρκετή για να αφαιρέσει το χιούμορ από τη ζωή του Μάσιμο Αλέγκρι, με τον προπονητή της Γιουβέντους να παίρνει μέρος σε έναν σπαρταριστό διάλογο με ρεπόρτερ ενόψει του ματς με την Βιγιαρεάλ.

Γιουβέντους και Βιγιαρεάλ ολοκλήρωσαν το βράδυ της Τρίτης (15/3) την προετοιμασία τους για τη μάχη που θα δώσουν την Τετάρτη (16/3, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, με τους δύο προπονητές, Μάσιμο Αλέγκρι και Ουνάι Έμερι, να παραχωρούν συνέντευξη Τύπου στο Allianz Stadium ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι έκανε πάντως ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις όποιες σκέψεις του για το ματς αφού βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει διάλογο με έναν Ισπανό ρεπόρτερ εντός γηπέδου και να προσφέρουν αμφότεροι γέλιο, με τις ατάκες τους περί... κιλών.

"Όταν σε βλέπω, έχω πάντα καλή διάθεση! Πάντα χαμογελάς", είπε ο Αλέγκρι, όπως φαίνεται στο video που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Ισπανός ρεπόρτερ, Ντανιέλ Μαρτίνεθ, με εκείνον να απαντάει:

"Ναι αλλά έχουν προστεθεί και 10 κιλά πάνω μου από τότε που τα είπαμε τελευταία φορά. Ήταν και το κλείδωμα".

Φυσικά, ο Αλέγκρι φρόντισε να έχει τον τελευταίο λόγο, με την εξής απολαυστική ατάκα: "Ναι, ας κατηγορήσουμε το lockdown. Όχι τα λαζάνια, το lockdown".

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ