FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Φενέρμπαχτσε: Εντυπωσιακή υποδοχή στο Βερολίνο με καπνογόνα, "πνίγηκε" ο Μαχμούτογλου στις αγκαλιές των οπαδών

Final Four 2024, Φενέρμπαχτσε: Εντυπωσιακή υποδοχή στο Βερολίνο με καπνογόνα, "πνίγηκε" ο Μαχμούτογλου στις αγκαλιές των οπαδών

Εντυπωσιακή υποδοχή επιφύλασσαν οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε κατά την άφιξη της αποστολής στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει στο Βερολίνο, εν όψει του Final Four της EuroLeague.

Εντυπωσιακές εικόνες στο Βερολίνο, με φίλους της Φενέρ να αποθεώνουν την αποστολή της ομάδας κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο, που θα διαμείνει στη γερμανική πρωτεύουσα, εν όψει του Final Four της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, φίλοι της Φενέρ περιμέναν το λεωφορείο της ομάδας με καπνογόνα και συνθήματα. Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας, Μελίχ Μαχμούτογλου έγινε ένα με τους οπαδούς του τουρκικού κλαμπ και χόρεψε υπό το ρυθμό των τραγουδιών τους.

Υπενθυμίζεται, ότι η Φενέρ αντιμετωπίζει στον πρώτο ημιτελικό του Final Four τον Παναθηναϊκό AKTOR, την Παρασκευή (19:00 Live από το SPORT24).

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 FINAL FOUR ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ