ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμβιλά: "Όλοι θέλουμε να βλέπουμε τον Φορτούνη να παίζει έτσι"

Ο Εμβιλά σε φάση από το παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Γ. Καραϊσκάκης
Ο Εμβιλά από το παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Εμβιλά στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ποιότητα του Κώστα Φορτούνη που έδωσε τη νίκη στους "ερυθρόλευκους".

Στην ποιότητα του Κώστα Φορτούνη στάθηκε ο Εμβιλά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος μέσος αποθέωσε και τον Σα ενώ για τη δική του απόδοση τόνισε πως ήθελε να δώσει το καλύτερο που μπορούσε για να ευχαριστήσει τον κόσμο.

"Σε όλα τα ματς προσπαθώ να τα δίνω όλα. Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, αλλά και του κόσμου. Θέλω να τιμάω τη φανέλα που φοράω και να δίνω τα πάντα. Κάναμε εξαιρετικό ξεκίνημα, κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής. Μετά το γκολ σταματήσαμε να παίζουμε. Μας βοήθησε ο Θεός, μας βοήθησε και ο Σα. Φυσικά και μας βοήθησε ο Φορτούνης. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε τον Φορτούνη να παίζει έτσι, γιατί ξέρουμε την ποιότητά του".

Για τον Φορτούνη:
"Είναι ένας σημαντικός παίκτης, πολύ αγαπητός στον κόσμο. Θέλουμε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε μαζί του τον τίτλο. Νομίζω ότι είμαστε σε μια ομάδα που έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Η εμπειρία του Ραφίνια βοήθησε πολύ στα αριστερά, ο Φορτούνης που δεν έπαιξε στη φυσική του θέση. Παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και δεν παίζουν πολύ, δήλωσαν παρών. Αυτό έχει σημασία να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πάρει τους τρεις βαθμούς".

Για την απουσία του κόσμου από το ντέρμπι:
"Όλα τα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικά. Διαφορετικό να παίζεις ένα ντέρμπι σε άδειο γήπεδο και διαφορετικό με κόσμο. Ο Αβραάμ και ο Μπουχαλάκης μου έχουν μιλήσει για το ντέρμπι. Στο δρόμο δεν συναντάω κόσμο γιατί έχουμε καραντίνα, αλλά έχω πάρει πολλά μηνύματα στα social media. Ένιωσα ότι πήγαμε για ντέρμπι από τα μηνύματα. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Παίζει ρόλο η αυτοπεποίθηση μου μου δίνει ο προπονητής μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ