ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χασάν Μάρτιν στην Game Night: "Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ένταση, όλα θα πάνε καλά"

Χασάν Μάρτιν στην Game Night: "Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ένταση, όλα θα πάνε καλά"

Ο Χασάν Μάρτιν μίλησε στην εκπομπή Game Night και τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε αυτοπεποίθηση στο παρκέ και πως αυτά τα ντέρμπι είναι απόλαυση για τον ίδιο.

Μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, ο Χασάν Μάρτιν μίλησε στην κάμερα της Game Night και τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Βασίλη Σκουντή εκεί όπου τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε με αυτοπεποίθηση από την αρχή της αναμέτρησης.

Παράλληλα επισήμανε πως αυτά τα ντέρμπι είναι απόλαυση για τον ίδιο, πως η εικόνα του έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα αλλά και πως αν η ομάδα συνεχίζει να αγωνίζεται με τον ίδιο ρυθμό, τότε η συνέχεια θα είναι καλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χασάν Μάρτιν στην Game Night:

"Είναι ευχαρίστηση για μένα να παίζω τέτοια ντέρμπι στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Το απολαμβάνω. Είναι ευχαρίστηση να έχεις τη δυνατότητα να παίζεις ντέρμπι σε τέτοιο επίπεδο στη EuroLeague, ειδικά στο γήπεδό μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Έχω παίξει καλά τον τελευταία καιρό. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Έχω βελτιώσει την εικόνα μου και την απόδοσή μου, σε σχέση με αυτό που έπαιζε πριν από ένα μήνα. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια ένταση, όλα θα πάνε καλά στα επόμενα ματς.

Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι είχαμε αυτοπεποίθηση. Πήραμε το μομέντουμ από τα πρώτα λεπτά, επιβάλλαμε το παιχνίδι μας και αυτό μας βοήθησε να αποκτήσουμε επιπρόσθετη αυτοπεποίθηση και να τελειώσουμε τη δουλειά. Ένας είναι στόχος. Έχουμε τα playoffs, ήταν και αυτό ένας στόχος. Ευτυχώς έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Στα playoffs τα πάντα μπορούν να γίνουν, αλλά ευτυχώς έχουμε πάρει το πλεονέκτημα έδρας".

Για τη δεύτερη του σεζόν στην Ελλάδα: "Την περσινή σεζόν είχαμε κορονοϊό. Έχω απολαύσει την Ελλάδα. Όμορφη χώρα, δεν περίμενα να είναι τόσο όμορφη. Ως προς τα αποδυτήρια, έχουμε πολύ καλή χημεία".

Για το ποιος είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια: "Δεν θα σας δώσω κουτσομπολιό (γέλια). Ο Γιώργος είναι το αφεντικό (σ.σ. Πρίντεζης)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GAME NIGHT EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ