LEAGUE OF LEGENDS

Αυτή είναι η ομάδα του Παναθηναϊκού esports για το Greek Legends

PAO Esports roster
PAO Esports roster SPORT24

Το SPORT24 συνεχίζει να παρουσιάζει πρώτο τα ρόστερς των ομάδων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα League of Legends, με σειρά να έχει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός esports επανέρχεται στη πρώτη κατηγορία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος League of Legends, ύστερα από τη διαρκή προσπάθεια στα προκριματικά ανά τα χρόνια για να κάνει τη θέση δική του.

Για το 2023, ο ΠΑΟ εξαγόρασε το spot της Hive Athens και θα βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια του Greek Legends με ένα ρόστερ το οποίο μπορεί να υπερβεί τα όρια και να φτάσει τον Παναθηναϊκό στις παρελθοντικές του δόξες.

Το SPORT24 και ο Παναθηναϊκός esports σας παρουσιάζουν το ρόστερ για το Greek Legends Spring split 2023:

  • Top Laner - Typical
  • Jungle - Hades
  • Mid Laner - Nazrat
  • Marksman - Sirinox
  • Support - Joexy

Τη θέση βασικού προπονητή θα αναλάβει ο Ph0bοs, γνωστός και από το πέρασμα του σε πολλές ομάδες του εξωτερικού όπως η Sector One του Βελγίου αλλά και χρέη mental coach για τη καλύτερη ανάπτυξη της ομάδας. Ο R4mpeig θα είναι ο βοηθός προπονητή και μαζί με τον Ph0b0s θα προσπαθήσουν να κάνουν τους πέντε παίχτες μια γροθιά για το Greek Legends.

Ο Υπεύθυνος του τμήματος League of Legends του Παναθηναϊκού esports, Μιχάλης Παπαδημητράκης δήλωσε: ''Ως υπεύθυνος του τμήματος league of legends του Παναθηναϊκού θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία.

Είμαι σίγουρος ότι αυτό το split θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ελπίζουμε η ομάδα μας να τα πάει καλά και να κάνουμε περιφανούς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και σε esports επίπεδο.''

O προπονητής Ph0bos αναφέρει: ''Είμαι πολύ χαρούμενος για το project που ετοιμάζεται στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε ανταγωνιστικό League of Legends και θα ικανοποιήσουμε τους θεατές.

Στόχος μας είναι να κοιτάξουμε όλες τις ομάδες στα μάτια και ας κερδίσει ο καλύτερος.''

Με γνώριμα πρόσωπα όπως αυτά των Typical και Sirinox, ο Παναθηναϊκός esports στοχεύει όσο πιο ψηλά μπορεί ώστε να επανέλθει στις πρωτιές και τις επιτυχίες του 2017.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS LOL GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ