ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Οι οπαδοί απαιτούν να μην ξανά μπει στο Emirates η Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν στο Άρσεναλ - Σπόρτινγκ
Η Κιμ Καρντάσιαν στο Άρσεναλ - Σπόρτινγκ PRINT SCREEN

Μερίδα οπαδών της Άρσεναλ κατηγορούν την Κιμ Καρντάσιαν για την απώλεια του τίτλου στην Premier League και απαιτούν να μην της επιτραπεί ξανά η είσοδος στο Emirates.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια, καθώς η Νότιγχαμ επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ το περασμένο Σάββατο. Οι φίλοι των Λονδρέζων είναι απολύτως ξεκάθαροι για το ότι η Κιμ Καρντάσιαν φέρει την ευθύνη για την αποτυχία κατάκτησης του τίτλου.

Πολλοί οπαδοί κάνουν λόγο στα κοινωνικά δίκτυα για τη λεγόμενη "κατάρα" της Καρντάσιαν, καθώς η ομάδα τους είχε προβάδισμα οκτώ πόντων τον Μάρτιο προτού η Αμερικανίδα ριάλιτι σούπερ σταρ επισκεφτεί το Emirates για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Άρσεναλ κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Σπόρτινγκ πήρε την νίκη με 5-3 στα πέναλτι και την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, αποκλείοντας τους "κανονιέρηδες". Από τότε και έπειτα η Άρσεναλ σημείωσε δύο ηχηρές νίκες στη σειρά με συνέπεια να επιστρέψει η ηρεμία, αλλά αργότερα ήρθαν τρεις ισοπαλίες και η ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι, την άμεση ανταγωνίστριά της για τα πρωτεία

Το CBS υπενθύμισε το ρεκόρ της Άρσεναλ από την επίσκεψη της Καρντάσιαν: τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αμέτρητες αναρτήσεις που ζητούσαν ν' απαγορευτεί στην Καρντάσιαν η είσοδος στο γήπεδό τους.

Πρόκειται μάλιστα για μία "κατάρα" που επηρέασε και την Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν η Καρντάσιαν είχε βρεθεί στο "Παρκ ντε Πρενς" για να δει το παιχνίδι με τη Ρεν η ομάδα του Παρισιού είχε ηττηθεί 2-0.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE EUROPA LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ