ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με ίδια πρόσωπα και άλλη συνταγή απέναντι στη Βελέζ

Παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο | Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021
Παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο | Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ξεκινά απόψε (21:30) τις επίσημες υποχρεώσεις της, αγωνιζόμενο στην ουδέτερη έδρα της Βελέζ στο Σαράγεβο. Ποια είναι τα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η ΑΕΚ ξεκινά απόψε τις επίσημες υποχρεώσεις της, αγωνιζόμενο στην ουδέτερη έδρα της Βελέζ στο Σαράγεβο (21:30, LIVE στο Matchcenter του SPORT24). Ποια είναι τα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Στο πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ που οικοδομεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, η Ένωση θα είναι μια καινούργια ομάδα στο σώμα της παλιάς. Τουλάχιστον αυτό φιλοδοξεί να καταφέρει. Οι ''κιτρινόμαυροι'' θα παραταχθούν απόψε στο ουδέτερο Σεράγεβο για αντιμετωπίσουν τη Βελέζ από τη Βοσνία, με πρόσωπα της περυσινής ομάδας σε ρόλο πρωταγωνιστικό, καθώς οι νεοαποκτηθέντες δεν είναι ακόμα έτοιμοι για το αρχικό σχήμα.

Παρόλο που κάποιοι είναι περισσότερο κοντά σε αυτό, όπως επί παραδείγματι οι Αραούχο και Βράνιες που είχαν εξαιρετικές επιδόσεις στα εργομετρικά, δεν είναι το πρέπον από τον προπονητή να χρησιμοποιήσει στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς -που όπως και να το κάνουμε, έχει την ξεχωριστή σημασία του- παίκτες που οι οποίοι σχεδόν δεν προπονηθεί με τους υπόλοιπους.

Ασχέτως με το ότι οι δύο προαναφερθέντες ξέρουν την ΑΕΚ και πολλούς από τους τωρινούς συμπαίκτες τους, καλύτερα και από την παλάμη τους, ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα που έχει δουλέψει αρκετά τον τελευταίο καιρό, με τους Τσιντώντα κάτω από τα δοκάρια -καθώς ο Στάνκοβιτς έχει πολύ λίγες προπονήσεις μετά την περιπέτεια με τη φλεγμονή στον αγκώνα-, τους Μπακάκη και Λόπες στα δύο άκρα της άμυνας και τους Τζαβέλλα και Σβάρνα να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μπροστά τους ως "κόφτες" σε διάταξη 4-2-3-1 θα κινούνται οι Σάκχοφ και Σιμάνσκι, σε ελεύθερο ρόλο ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ. Στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι Αλμπάνης και Γκαρσία, αριστερά και δεξιά αντιστοίχως.

TAGS ΑΕΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ