SPORT24

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας Δώρα Γκουντούρα για τα πλάνα του '23

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας Δώρα Γκουντούρα για τα πλάνα του '23

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, Θεοδώρα Γκουντούρα, μοιράζεται τι της έμεινε από την προηγούμενη χρονιά και τα αγωνιστικά σχέδια της για το νέο έτος.

Τι κρατάς από τη χρονιά που ολοκληρώνεται;

Κρατάω τις μικρές καθημερινές στιγμές που τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου έμαθα να εκτιμάω πραγματικά. Κρατάω τα ταξίδια, κρατάω τις ηλιόλουστες ημέρες, κρατάω τα χαμόγελα των ανθρώπων που αγαπώ, κρατάω τις δύσκολες στιγμές που με έκαναν πιο δυνατή και φυσικά κρατάω την πεποίθηση πως οι καλύτερες ημέρες έρχονται!

Ποιο είναι το δικό σου New Year's resolution;

Για εμένα ένας στόχος που βάζω κάθε φορά στην αλλαγή του έτους είναι να φροντίζω περισσότερο τον εαυτό μου και να επενδύω στην υγεία μου (σωματική και ψυχική) και στην ευτυχία μου. Και φυσικά να μην ξεχνάω να νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα τα θετικά πράγματα που έχω ήδη στην ζωή μου. Όσον αφορά τους αθλητικούς μου στόχους, θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά και να ξεπερνάω τα όρια μου ώστε να γίνει ξανά το όνειρο μου πραγματικότητα και να παραβρεθώ για δεύτερη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Είδαμε πως συμμετείχες στην Xmas καμπάνια της Garmin με hashtag #MyGarminGift – σε ποιον θα το δώσεις και γιατί επιλέγεις ως ιδανικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα ένα Garmin Smartwatch;

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας Δώρα Γκουντούρα για τα πλάνα του '23


Ένα Garmin Smartwatch θα ήταν το ιδανικό δώρο για την μητέρα μου όπου κατά την διάρκειά της πρώτης καραντίνας ξεκίνησε να περπατάει 5χλμ καθημερινά και μέχρι σήμερα έχει φτάσει στα 10χλμ με ελαφρύ τρέξιμο. Ένα ρολόι σαν το VENU 2S θα της είναι χρήσιμο στο να βλέπει αναλυτικά την αθλητική της δραστηριότητα και να μπορεί να τη βελτιώσει. Για εμένα αποτελεί παράδειγμα στο ότι η γυμναστική και η προσπάθεια για εξέλιξη και βελτίωση δεν έχουν ηλικιακά όρια. Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ