ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Σούπερ Καπ χάντμπολ: ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPER CUP 2023 /  -  /   (  / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2023 / - / ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της Δευτέρας (18/09, 20.15) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή στον τελικό του Σούπερ Καπ Ανδρών.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται το βράδυ της Δευτέρας (18/09, 20.15, ΕΡΤ3) με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή στον τελικό του Σούπερ Καπ Ανδρών Λουξ.

Ο αγώνας θα φιλοξενεί στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς και θα διεξαχθεί με την παρουσία αθλητών των δύο ομάδων καθώς δεν δόθηκαν εισιτήρια.

Δεδομένα, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός δεν είναι απόλυτα έτοιμοι αφού βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς και έχουν κάνει πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Αλέξης Αλβανός (προπονητής ΑΕΚ) δήλωσε: "Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Κώστα και τον Ανδρέα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες που θρηνούν και υπέφεραν από τις πλημμύρες και τις φωτιές. Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι μια γιορτή για το χάντμπολ.

Παίζουν δύο ομάδες που έχουν μάθει να πρωταγωνιστούν. Προφανώς κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν, από κει και πέρα είναι πολύ νωρίς και είναι δεδομένο πως οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, όπως επίσης και δεν πρόκειται να κρίνει κάτι για την πορεία της σεζόν. Εύχομαι το άθλημα να βγει κερδισμένο από αυτό τον τελικό”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Γραμματικός (τεχνικός Ολυμπιακού) είπε: “Και από τη δική μας πλευρά θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στις οικογένειες που δοκιμάστηκαν. Η χώρα επλήγει φέτος από πλημμύρες και από φωτιές. Ήταν μία πραγματική τραγωδία αυτό που έγινε στη Θεσσαλία. Οι φορείς πρέπει να αναλάβουν το μέρος των ευθυνών και αυτά που λένε να τα κάνουν πράξη. Αύριο είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Έχουμε δουλέψει πολύ, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, θα συμφωνήσω με τον Αλέξη ότι οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Είναι όμως ένας τίτλος και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% για να τον κατακτήσουμε. Φαίνεται ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για να έχουμε ένα δυνατότερο πρωτάθλημα και θα πρέπει όλοι, οι παίκτες, οι προπονητές, η ομοσπονδία, να φτιάξουμε το χαρακτήρα του αθλήματος. Καλή επιτυχία σε όλους”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ