ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παπασταμάτης στο SPORT 24 μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό: "Θα το πάρουμε"

EHF EUROPEAN CUP 2020-2021 / ÃÊÏÑÅÍÉÅ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EHF EUROPEAN CUP 2020-2021 / ÃÊÏÑÅÍÉÅ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης μίλησε στο SPORT24 και στη Μαρία Καούκη μετά την πρόκριση της Ένωσης στον τελικό του EHF Cup. “Δεύτερος στόχος είναι να πάρουμε το τρόπαιο και θα το πάρουμε”, δήλωσε αποφασισμένος.

Ο μεγάλος σταρ αυτής της πορείας της ΑΕΚ προς τον τελικό του EHF Cup, είναι ο χρηματοδότης του τμήματος χάντμπολ της Ερασιτεχνικής και αντιπρόεδρός της, Σταμάτης Παπασταμάτης. Το αναγνωρίζουν όλοι. Στα πέντε χρόνια που στηρίζει έμπρακτα και με πάθος το τμήμα, η Ένωση μετρά δύο ευρωπαϊκούς τελικούς, έναν το 2018 (Τσάλεντζ Καπ) και ένα τώρα.

“Με συγχωρείτε, γίνεται ένας χαμός εδώ. Θα το γιορτάσουμε όσο προλάβουμε και στο ξενοδοχείο! Αναχωρούμε στις 5 το πρωί για την Αθήνα”, ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στο SPORT24 “μεθυσμένος” από τη χαρά που τού έδωσε η ομάδα του. Δίπλα του ακούγονταν χαρούμενες φωνές. Αποσυντονιζόταν! Ζούσε τη στιγμή με τους παίχτες και το προπονητικό τιμ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης EUROKINISSI SPORTS

Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης

Είχε τάξει τη συμμετοχή των “κιτρινόμαυρων” στον τελικό. “Στόχος ήταν να πάμε στον τελικό και πήγαμε. Τώρα, δεύτερος στόχος είναι να πάρουμε το τρόπαιο και θα το πάρουμε! Νιώθω ότι είναι σαν να μάς το χρωστάει η ιστορία”, τόνισε ο κ. Παπασταμάτης και πρόσθεσε: “Σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαι μόνος μου. Είναι αλήθεια ότι η συμβολή μου είναι ουσιαστική, αλλά έχω δίπλα μου ανθρώπους πολύ άξιους, τόσο στη διοίκηση, όσο και στο προπονητικό τιμ. Δουλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει κάτι”.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ ήδη καταστρώνει το πλάνο του για τους τελικούς με τη σουηδική Ίσταντς (15 και 22 Μαΐου). Δεδομένου, ότι η αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” δεν πληροί τις προδιαγραφές για τον ευρωπαϊκό τελικό η Ένωση θα κινηθεί για άλλο χώρο.

“Με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ έχουμε άριστη σχέση θα μιλήσω μαζί τους, ώστε να μας παραχωρηθεί το μεγάλο κλειστό γήπεδο για τον εντός έδρας τελικό. Μακάρι, να είχαμε κοντά τους οπαδούς μας. Αυτές οι στιγμές, όπως το θέατρο και άλλες εκδηλώσεις γίνονται για τον κόσμο, για να του δώσουν χαρά και ευτυχία. Θα γέμιζε το κλειστό, αν δεν ζούσαμε αυτή την κατάσταση. Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο! Να πάμε το χάντμπολ μπροστά. Δυστυχώς, γίνονται πολλές άστοχες και μίζερες δηλώσεις που δεν βοηθούν άθλημα. Το αντίθετο! Δεν θέλω να αναφερθώ σε πρόσωπα. Εγώ εννοείται θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ΑΕΚ και να τη στηρίζω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ