ΠΑΟΚ, χάντμπολ γυναικών: Ανανέωσε με τον Δικέφαλο η Πένυ Αργυροπούλου

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της διεθνούς πίβοτ Πένυς Αργυροπούλου.
Με τα χρώματα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η Πένυ Αργυροπούλου.
Η Ελληνίδα διεθνής πίβοτ ανανέωσε το συμβόλαιό της όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος του Βορρά και θα ενισχύσει τους μελανόλευκους για δεύτερη σερί χρονιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Πένυ Αργυροπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Η Ελληνίδα διεθνής πίβοτ, γεννημένη το 1998 και με ύψος 174cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά στα ασπρόμαυρα.
Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Πένυ Αργυροπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Παρότι ο τραυματισμός με άφησε εκτός για καιρό, δεν σταμάτησα ποτέ να νιώθω κομμάτι αυτής της ομάδας. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα, ειδικά σε μία τόσο σημαντική χρονιά για τον Σύλλογο. Τα 100 χρόνια ιστορίας είναι μεγάλη τιμή για όλους μας, και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι ξανά εκεί που ανήκω, στο γήπεδο, δίπλα στην ομάδα. Εύχομαι μία σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς»”.