ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός χάντμπολ: Παραμένει στους πρωταθλητές ο Καρασαββίδης

Ολυμπιακός χάντμπολ: Παραμένει στους πρωταθλητές ο Καρασαββίδης
EUROKINISSI SPORT

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καρασσαβίδη ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ.

Ήταν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή της Handball Premier και θα συνεχίσει το έργο του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καρασαββίδη ο οποίος θα παραμείνει στον πάγκο των ερυθρόλευκων και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καρασαββίδη. Ο Έλληνας τεχνικός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Γιώργος Καρασαββίδης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Τα συναισθήματα που βιώσαμε μέσα στην ομάδα, αλλά κυρίως τα συναισθήματα που μας προκάλεσε η συμπαράσταση του κόσμου μας τις τελευταίες μέρες, ήταν ο καλύτερος επίλογος για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Έχουμε ένα πρότζεκτ. Το πρώτο βήμα, η οικοδόμηση, έγινε. Το επόμενο είναι η βελτίωση. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι, ότι στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή και να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα και τη νέα σεζόν. Σας θέλουμε κοντά μας και την επόμενη χρονιά».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ HANDBALL PREMIER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ