HANDBALL PREMIER

Ολυμπιακός χάντμπολ: Έπιασαν δουλειά οι ερυθρόλευκοι

HANDBALL PREMIER 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
HANDBALL PREMIER 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού άρχισε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με τον Νίκο Γραμματικό να έχει στη διάθεσή του όλα τα νέα αποκτήματα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το Super Cup, ενώ έφτασε μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Τη σεζόν 2023-24, ο στόχος του Θρύλου είναι ξεκάθαρος: Νταμπλ στην Ελλάδα και το βήμα «παραπάνω» στην Ευρώπη, στο EHF European Cup. Με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν το σύνθημα, την Δευτέρα (31/7), στην έναρξη της προετοιμασίας τους για τη νέα χρονιά!

Την Δευτέρα, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού, παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων (Γρηγόρης Τζίμπουλας, Πάνος Παπαντωνόπουλος, Χρήστος Τσιγαρίδας, Ιβάν Βίντα, Δημήτρης Τζηράς, Ιβάν Σλίσκοβιτς, Μίχα Κάβτσιτς, Σάββας Σάββας), συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά, για τη σεζόν 2023-24, ξεκινώντας την προετοιμασία της στο «μπαλόνι» του ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός σήκωσε… μανίκια και άρχισε τη σκληρή δουλειά, με διάθεση, φιλοδοξίες και όνειρα!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, τόνισε: "Αρχή της προετοιμασίας, το ευχάριστο είναι ότι βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά, βήμα βήμα, και να διεκδικήσουμε όποιο στόχο έχουμε μπροστά μας, το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, το σούπερ καπ και να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Έχουμε τους παίκτες, υπάρχει η ποιότητα που μπορούμε να ζητήσουμε πολλά πράγματα, χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα να δουλέψουμε, να γίνουμε σκληροί, να δέσουμε και να γίνουμε ομάδα, με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος είναι δίπλα μας, θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. Όπως έχει πει ο πρόεδρος και η διοίκηση η έδρα μας θα είναι πάλι στην Ηλιούπολη, θέλω και εγώ και οι παίκτες να τους δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση".

Ο Πέτρος Κανδύλας είπε: "Μια νέα σεζόν ξεκινάει, είμαι πολύ χαρούμενος, πρώτη προπόνηση σήμερα με τους νέους και τους παλαιότερους συμπαίκτες μου. Ευελπιστώ σε μια πολύ καλή χρονιά, όπως πάντα στον Ολυμπιακό θέλουμε όλους τους τίτλους, όπου συμμετέχουμε. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θεωρώ ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τα τρόπαια".

Ο Ιβάν Σλίσκοβιτς δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Είμαι ευτυχισμένος, ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με φανατικούς οπαδούς, θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους του, και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

Ο διεθνής ίντερ δήλωσε Σάββας Σάββας: "Πρώτη μέρα στον Ολυμπιακό, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω, οι στόχοι είναι γνωστοί. Θέλουμε τίτλους και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και πάνω από όλα υγεία σε όλους".

Ο Δημήτρης Τζηράς επεσήμανε: "Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Βρήκα γνώριμα πρόσωπα, με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε χρόνια, είμαστε μαζί και στην Εθνική ομάδα. Έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες ξένων, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ εγώ είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα και γιατί όχι και μια καλή πορεία στην Ευρώπη".

TAGS HANDBALL PREMIER ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ