Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 25-26: Ο Δικέφαλος απάντησε στο break και η σειρά θα κριθεί στον τρίτο αγώνα

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Νέα Ιωνία στην έδρα της με 26-25 και έκανε break στο break στην ημιτελική σειρά. Στη Μίκρα θα κριθεί ο νικητής του ημιτελικού που θα δώσει το παρών στους τελικούς κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ πέρασε διά πυρός και σιδήριου από τη Νέα Ιωνία, καθώς επικράτησε 26-25 του ΟΦΝΙ και έφερε στα ίσια την ημιτελική σειρά (1-1) κι έτσι οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν σε τρίτο παιχνίδι για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών.
Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο ματς στο πρώτο μέρος, καθώς έχτισε στα πρώτα οκτώ λεπτά προβάδισμα έξι τερμάτων (0-6), το οποίο διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου 30λεπτου και πήγε στο ημίχρονο με προβάδισμα οκτώ γκολ (10-18).
Η Νέα Ιωνία ξεκίνησε την αντεπίθεσή της στο δεύτερο μέρος, ροκανίζοντας σταδιακά τη διαφορά. Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα έφερε το ματς στα ίσια (24-24), ενώ δύο λεπτά αργότερα το σκορ ήταν ισόπαλο (25-25).
Η Ανδρίτσου σκόραρε το 25-26, το οποίο αποδείχθηκε και καθοριστικό με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στο τέλος. Ο τρίτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος τη Δευτέρα 11 Μαΐου.