HANDBALL PREMIER

Handball Premier: Το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική

Handball Premier: Το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στην 7η αγωνιστική
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (12/11, 17.00) στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Πλήρης δράση για το πρωτάθλημα της Handball Premier, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) θα διεξαχθούν έξι αγώνες, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Στο κλειστό της Ηλιούπολης θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στη Handball Premier. O Oλυμπιακός που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, προέρχεται από ευρωπαϊκή πρόκριση και νίκη στην έδρα των Βριλησσίων. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο τέλος να πάρει στην έδρα του ισοπαλία με την ΑΕΚ και εξακολουθεί να συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Ένωση.

Ο Κώστας Κοτανίδης (τερματοφύλακας Ολυμπιακού) τόνισε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι 100%. Θεωρώ πως θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο ματς εαυτό και με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω θα κατακτήσουμε τη νίκη, η οποία θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Σίγουρα στα ντέρμπι τον πρώτο λόγο έχουν οι άμυνες, αλλά στο σύγχρονο χάντμπολ η επίθεση είναι πιο σημαντική».

Από την πλευρά του ο Νικόλας Κουκμίσης (πλέι μέικερ ΠΑΟΚ) είπε: «Προερχόμαστε από καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Σαφέστατα θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση, καθώς το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το τρίτο σε 7 ημέρες. Θα είναι ακόμα δυσκολότερο από αυτό της Τετάρτης γιατί παίζουμε τον περσινό πρωταθλητή και μάλιστα εκτός έδρας. Έχουμε καλή ψυχολογία, δουλεύουμε καλά και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Τα ματς με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό είναι πρόκληση για εμάς, πάνω απ’ όλα για να δείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε στα ίσια».

Με έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα ξεκινά η 7η αγωνιστική της Handball Premier, καθώς ο Αερωπός υποδέχεται τον Διομήδη Άργους. Οι γηπεδούχοι, που μετά από έξι αγώνες έχουν τέσσερις βαθμούς, χρειάζονται τη νίκη για να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ ο Διομήδης, που είναι 5ος με 8 βαθμούς, θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει την επαφή με την τετράδα και να κερδίσει έδαφος στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΧΑΝΘ και ΑΣΕ Δούκα αναμετρώνται στη Θεσσαλονίκη Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα επί του Αερωπού και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, ο Δούκας έπειτα από την επικράτηση της περασμένης αγωνιστικής έχει αναπτερωθεί το ηθικό του και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια για να μπορέσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Νάουσα με φόντο την παραμονή στην κατηγορία και όχι μόνο με τον Ζαφειράκη Νάουσας να αντιμετωπίζει τον Ιωνικό ΝΦ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει ρυθμό και προέρχονται από δύο σερί νίκες, ενώ ο Ζαφειράκης μετά το σπουδαίο διπλό στα Βριλήσσια έκανε ένα επίσης καλό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά έχασε εύκολα στη Δράμα. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις, ενώ ο Ιωνικός θα έχει τρεις σοβαρές απουσίες, αφού στην Αθήνα θα μείνουν Μπουτός, Μπαλάσκας και Σωτήρης Αϊβαλιώτης.

Μετά την ισοπαλία στη Μίκρα με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Δράμα '86 και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Βύρωνα λόγω δέσμευσης της αίθουσας Κασιμάτη για άλλες αθλητικές εκδηλώσεις. Απών για την ΑΕΚ θα είναι ο τραυματίας Γιούκιτς. H Δράμα, που βρίσκεται μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, θα έχει αρκετές απουσίες, αφού θα λείψουν οι Τουνγκελίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Δεμερτζίδης, Κοβογλανίδης και ο νεαρός Καβάζης, που δυστυχώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Με τρεις βαθμούς στους πρώτους έξι αγώνες του πρωταθλήματος, η ομάδα της Πυλαίας θέλει απαραιτήτως τη νίκη απέναντι στα Βριλήσσια για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όσων περίμεναν ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, προέρχεται από ήττες κόντρα σε Αερωπό και Διομήδη και έχασε έδαφος στη βαθμολογία. Στον αντίποδα, τα Βριλήσσια προσπάθησαν την Τεταρτη να κάνουν την έκπληξη κόντρα στον Ολυμπιακό (28-29) και έδειξαν για μία ακόμη φορά ότι διαθέτουν μία σκληροτράχηλη ομάδα που παλεύει σε όλα τα ματς. Οδηγός για την ομάδα των Βριλησσίων θα είναι η προηγούμενη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, που συνοδεύτηκε με το διπλό απέναντι στη ΧΑΝΘ.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

  • 16:00 Αερωπός ManDynamic- Διομήδης Άργους
  • 17:00 Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ
  • 17:00 ΧΑΝΘ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
  • 18:00 Ζαφειράκης Νάουσας- Ιωνικός Affidea
  • 18:00 ΑΕΚ- Bianco Monte Δράμα '86
  • 18:00 ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΕΣΝ Βριλησσίων

Βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 11
  2. ΠΑΟΚ 11
  3. Ολυμπιακός 10
  4. Bianco Monte Δράμα 9
  5. Διομήδης 8
  6. Βριλήσσια 4
  7. Ιωνικός Νέας Φιλαδελφείας 4
  8. ΑΣΕ Δούκα 4
  9. Αερωπός Έδεσσας 4
  10. ΑΕΣΧ Πυλαίας 3
  11. Ζαφειράκης 2
  12. Χ.Α.Ν.Θ. 2

Επόμενη αγωνιστική

  • Βριλήσσια - Αερωπός Έδεσσας
  • ΠΑΟΚ - Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας
  • Δράμα - Ολυμπιακός / Όμιλος Ξινή
  • Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - ΑΕΚ
  • Χ.Α.Ν.Θ - Ζαφειράκης Νάουσας
  • Α.Σ.Ε Δούκα - Διομήδης Άργους


TAGS HANDBALL PREMIER ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ