HANDBALL PREMIER

Handball Premier: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική

Handball Premier: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής για την Handball Premier (11/10, 16.00), ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η Handball Premier. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 16.00.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το μεγάλο διπλό απέναντι στο Κικλίς και οι άνθρωποι του τμήματος έχουν απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στη Μίκρα.

Ο Πάτρικ Μαρτίνοβιτς μιλώντας στο aek.gr, είπε: "Με τον νέο προπονητή μπαίνουμε σε νέους ρυθμούς. Αναλύσαμε τον αντίπαλό μας καλά και τώρα πρέπει να μεταφέρουμε ό,τι μάθαμε στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και σκληρό αμυντικά. Θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα με τους δύο πόντους".

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή θα υποδεχτεί τον Ζαφειράκη Νάουσας με τον Νίκο Πασσιά να δηλώνει στην επίσημη σελίδα των ερυθρόλευκων: "Η ομάδα είναι έτοιμη για την Τετάρτη, κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας. Είναι ένας σοβαρός αντίπαλος, αποτελούμενος από μια νεανική ομάδα. Εμείς, από την μεριά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100% και να κερδίζουμε, θέλουμε η ομάδα να βελτιώνεται συνέχεια".

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Handball Premier (4η αγωνιστική)

  • Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΠΑΟΚ- ΑΕΚ (Κινατζίδης- Φωτακίδης, Κατσίκης- Μεϊμαρίδης)
  • Ηλιούπολης 16:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Ζαφειράκης Νάουσας (Γερουλάνος- Γερουλάνος, Ανταλής)
TAGS HANDBALL PREMIER ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ