ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εθνική χάντμπολ ανδρών: Η αποστολή για τη μεγάλη μάχη με το Μαυροβούνιο

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών μετά τον αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών μετά τον αγώνα με την Κύπρο. EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών ταξιδεύει για την Ποντγκόριτσα, όπου θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο αγώνα των playoffs του Παγκοσμίου πρωταθλήματος το Μαυροβούνιο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) στις 16:25 αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας η Εθνική χάντμπολ των Ανδρών, ενόψει της ρεβάνς με το Μαυροβούνιο την Κυριακή 17/4 (19:00, Ertsports 3) για τα playoff του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023.

Η αποστολή της ομάδας θα προσγειωθεί στα Τύρανα και από κει θα μεταβεί οδικώς στην Ποντγκόριτσα που απέχει 160 χιλιόμετρα.

Σε σχέση με την 16αδα του πρώτου αγώνα, η Εθνική έχει μία προσθήκη, αυτή του Νίκου Τζωρτζίνη. Υπενθυμίζουμε, ότι η Εθνική είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 25-23.

Αναλυτικά Αρχηγός αποστολής: Κώστας Γκαντής (Πρόεδρος ΟΧΕ)

Προπονητές: Γιώργος Ζαραβίνας, Γιώργος Μαστορογιάννης

Αθλητές: Παντελής Κωστακίδης, Θοδωρής Μπόσκος, Νίκος Λιάπης, Χρήστος Μυλωνάς, Χάρης Μάλλιος, Στέφανος Μιχαηλίδης, Νίκος Πασσιάς, Πέτρος Μπουκοβίνας, Γιώργος Παπαβασίλης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Μπάμπης Δομπρής, Δημήτρης Τζηράς, Θέμης Ηλιόπουλος, Τάσος Παπαδιονυσίου, Βαγγέλης Αραμπατζής, Πάνος Παπαντωνόπουλος, Νίκος Τζωρτζίνης.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο ιατρός Θανάσης Κουτής, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο ρεφλεξολόγος Σπύρος Δημητράκουλας, η Διευθύντρια Εθνικών ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ