EHF European Cup γυναικών: Ο ΠΑΟΚ πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης, ήττες για Αναγέννηση Άρτας και Πανόραμα

Ο ΠΑΟΚ πήρε τεράστιο προβάδισμα κόντρα στη Σαμαντρέζα επικρατώντας (38-28) και έκανε βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του EHF European Cup γυναικών. Ήττες για Αναγέννηση Άρτας και Πανόραμα.
Τρεις ελληνικές ομάδες συμμετείχαν στο EHF European Cup με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης και τις Αναγέννηση Άρτας και Πανόραμα να χάνουν από τους αντιπάλους τους.
Ο Δικέφαλος επικράτησε με 38-28 της κοσοβάρικης Σαμαντρέζα και πήρε προβάδισμα για τη ρεβάνς που θα γίνει αύριο (05/10). Η Αναγέννηση ηττήθηκε από την Κέργιενγκ με 24-19 στο Λουξεμβούργο και θα παλέψει για την ανατροπή επίσης την Κυριακή ως τυπικά γηπεδούχος.
Πιο βαριά ήττα υπέστη το Πανόραμα ως τυπικά γηπεδούχος από την κοσοβάρικη Ιστογκού (31-39) και την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο θα λύσουν τις διαφορές τους. Μαζί με τις τρεις ελληνικές ομάδες αύριο μπαίνει στην εξίσωση και η ΑΕΚ που αγωνίζεται με την Σέλφος στην Ισλανδία, έχοντας επικρατήσει 32-26 στο πρώτο ματς.
Το πρόγραμμα της Κυριακής για τις ελληνικές ομάδες στο EHF European Cup
- 18:30 Σαμαντρέζα – ΠΑΟΚ
- 19:00 Αναγέννηση – Κέργιενγκ
- 20:00 Ιστογκού – Πανόραμα
- 21:00 Σέλφος – ΑΕΚ