ΑΕΚ

EHF Cup: Στην Αθήνα ο πρώτος τελικός της ΑΕΚ με την Ίσταντς

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Γκορένιε - ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Γκορένιε - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Στην Αθήνα θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ίσταντς για τους τελικούς του EHF European Cup. Στις 15-16 Μαΐου ο πρώτος τελικός, στις 22-23 ο επαναληπτικός.

Αν και στον αρχικό σχεδιασμό είχε αποφασιστεί να γίνει κλήρωση για τις έδρες των τελικών του EHF European Cup, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία με απευθείας ορισμό ανακοίνωσε ότι ο πρώτος αγώνας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την σουηδική Ίσταντς θα γίνει στην Αθήνα.

Η αιτιολογία που δόθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ήταν η εξής: "Καθώς η ΑΕΚ έπαιξε σε τελικό ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης εντός των τελευταίων τριών σεζόν (τον τελικό του Challenge Cup το 2017/18) και είχε το δικαίωμα να φιλοξενήσει τον δεύτερο τελικό, σύμφωνα με τους κανονισμούς θα ξεκινήσει στον τελικό εναντίον της Ίσταντς εντός έδρας και θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι στη Σουηδία".

Ο πρώτος τελικός στην Αθήνα θα διεξαχθεί στις 15-16 Μαΐου και η ρεβάνς επί σουηδικού εδάφους στις 22-23 Μαΐου. Οι επίσημες ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει ζητήσει την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή του τελικού, όπως είχε κάνει και το 2018 για το Challenge Cup.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ