EUROPEAN CUP

Αλινγκσός - ΑΕΚ 31-24: Έχασε τη διαφορά και αποκλείστηκε από το EHF European Cup

Ο Ευθύμης Ηλιόπουλος της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αλινγκσός για τον 3ο γύρο του European Cup 2022-2023 στο "Γιώργος Κασιμάτης" | Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ευθύμης Ηλιόπουλος της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Αλινγκσός για τον 3ο γύρο του European Cup 2022-2023 στο "Γιώργος Κασιμάτης" | Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ/INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 31-24 στη Σουηδία από την Αλινγκσός και έχασε και τη διαφορά πέντε γκολ από τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι, με συνέπεια να αποκλειστεί στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ έχυσε την καρδάρα στη Σουηδία και με την ήττα 31-24 από την Αλινγκσός αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του European Cup.

Η Ένωση είχε επικρατήσει με 32-27 στην αίθουσα "Γιώργος Κασιμάτης" και ταξίδεψε στη Σκανδιναβια για να υπερασπιστεί τη διαφορά των πέντε τερμάτων, έχοντας βλέψεις ακόμα και για νίκη.

Μάλιστα, προηγήθηκε με 6-4 και 7-5 στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, όμως στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με... ελεγχόμενη διαφορά.

Οι παίκτες του Αλέξη Αλβανού κατάφερναν να κρατήσουν την απόσταση των δύο ομάδων στα δύο με τρία γκολ, όμως στο 51' οι Σουηδοί πήραν για πρώτη φορά απόσταση πέντε τερμάτων (24-19).

Ο γρήγορος ρυθμός και οι άμεσες απαντήσεις των γηπεδούχων στα γκολ της ΑΕΚ έφεραν το 28-21, από το οποίο η Ένωση δεν κατάφερε να επιστρέψει, με συνέπεια την ήττα - αποκλεισμό.

Η ΑΕΚ ήταν ο τελευταίος εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση, ύστερα από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού μία ημέρα νωρίτερα και των ΠΑΟΚ, Πυλαίας ένα γύρο νωρίτερα.

TAGS EUROPEAN CUP ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ