ΑΕΚ

ΑΕΚ χάντμπολ ανδρών: Απέκτησε τον Μαρτίνοβιτς

ΑΕΚ χάντμπολ ανδρών: Απέκτησε τον Μαρτίνοβιτς

Την απόκτηση του 22χρονου δεξιού ίντερ, Πάτρικ Μαρτίνοβιτς, ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ.

Σε μία ακόμα σημαντική κίνηση προχώρησε η ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ αφού απέκτησε τον Πάτρικ Μαρτίνοβιτς. Πρόκειται για 22χρονο δεξί ίντερ ο οποίος κατάγεται από την Κροατία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάτρικ Μαρτίνοβιτς! Ο 22χρονος (29/08/2000) δεξιός ίντερ, ύψους 1,88 μ., είναι ένας ακόμα παίκτης υψηλού επιπέδου, που προέρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Handball, το EHF Champions League. Ο Μαρτίνοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 έτη και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Κροάτης άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην HC Zamet, ενώ τη σεζόν 2021/2022 έπαιξε στην RD LL Grosist Slovan. Τη χρονιά που τελείωσε, αγωνίστηκε με τα χρώματα της, επίσης, σλοβένικης RK Celje Pivovarna Laško, μιας ιστορικής ομάδας, που αγωνίζεται ανελλιπώς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Με την εν λόγω ομάδα, συμμετείχε με επιτυχία στο EHF Champions League, σκοράροντας μάλιστα 25 γκολ, ενώ πρόσφατα συμμετείχε μαζί με τον Μαντάλινιτς στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών Κροατίας ενόψει Euro 2024!"

TAGS ΑΕΚ HANDBALL PREMIER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ