ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το μήνυμα του Πετρούνια πριν από τον τελικό: "Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο"

Ο Λευτέρης Πετρούνιας
Ο Λευτέρης Πετρούνιας 2019 MATTHIAS SCHRADER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίζεται το πρωί της Δευτέρας (2/8, 11:00) στον τελικό των κρίκων και έστειλε σαφές μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Η μεγάλη στιγμή του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο είναι το πρωί της Δευτέρας (2/8, 11:00) όταν και θα αγωνιστεί στον τελικό των κρίκων με ξεκάθαρο στόχο το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο "άρχοντας των κρίκων" έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram καλώντας όλους τους Έλληνες να τον στηρίξουν μέσα από την τηλεόραση στην μεγάλη του στιγμή στο Τόκιο.

"Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί. Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου , όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί εχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν. Να κερδίσω! Μείνετε συντονισμένοι στις 11:00 ώρα Ελλάδας και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο".

Δείτε το post του Πετρούνια στο Instagram:

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ