ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

Πετρούνιας για πυρκαγιές: "Κουράγιο στους πληγέντες και στους ανθρώπους που δίνουν μάχη με τις φλόγες"

Σιτγμιότυπο από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόπη
Σιτγμιότυπο από την πυρκαγιά στη Βαρυμπόπη PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όλους όσους δίνουν μάχες με τις φλόγες, αλλά και σε αυτούς που έχουν υποστεί ζημιές από τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.

Οι πυρκαγιές έχουν πλήξει έντονα τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχες με τις φλόγες, προσπαθώντας να μικρυνούν την ήδη τεράστια ζημιά που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές.

Ο χάλκινος ολυμπιονίκης της Γυμναστικής, Λευτέρης Πετρούνιας, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης, με ανάρτησή του στο σε αυτούς που έχουν πλήξει οι πυρκαγιές, αλλά και σε όσους δίνουν μάχες με τις φλόγες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην ανάρτησή του στο Twitter: "Την επιστροφή μας στην Ελλάδα επισκίασε αυτή η Θλιβερή εικόνα της επόμενης φωτογραφίας! Κουράγιο στους πληγέντες και στους ανθρώπους που δίνουν μάχη με τις φλόγες ! Πολύ λυπηρό..".

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ